Uw eigen startpagina samenstellen

Denkt u dat het lastig is om een eigen startpagina website te maken? Dan zult u de informatie die u hier aantreft eens door moeten nemen. Het is mogelijk om zonder diepgaande kennis van websites bouwen uw eigen startpagina website te runnen. Ook kunt u inkomsten genereren met het verkopen van links op uw startpagina website. Bent u nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder. Een startpagina script zal nodig zijn wanneer u zelf niets wilt of kunt programmeren. Met een dergelijk script heeft u binnen korte tijd uw eigen startpagina website in de lucht. Een startpagina script is vaak geschreven in de programmeertaal PHP.

Een startpagina script dient op uw webruimte geïnstalleerd te worden. Iets anders dat dus geregeld dient te worden is een webhosting pakket. Het script zal een database nodig hebben om de gegevens in op te slaan. Houd hier rekening mee. Wilt u meer weten over het runnen van uw eigen startpagina website met een script, lees dan ook Beheer van uw startpagina. Heeft u een domein en webruimte dan heeft u een goede basis voor het installeren van een startpagina script. Een apart script neemt vaak het aanmaken van de databasetabellen en het correct vullen van de configuratiebestanden voor zijn rekening tijdens de installatie.

De betaalkoppeling zorgt dat het eenvoudig is om online betalingen te ontvangen. Zo kunt u inkomsten genereren met links verkopen. De aanvraag voor een linkplaatsing kan worden gedaan via een speciaal formulier. De bezoeker mag de gewenste dochterpagina en de rubriek kiezen waar de link zichtbaar moet worden. Betaling verloopt via bijvoorbeeld PayPal of iDEAL. Het is mogelijk om ook andere betaalmethoden aan te treffen in het script. Zijn er geen problemen opgetreden met de betaling, dan wordt de link direct in de gewenste rubriek geplaatst op de door de bezoeker gekozen startpagina.

Als een bezoeker daar interesse in heeft, kan hij een account aanmaken op uw website. Met een account kan met inloggen op uw website. Als men is ingelogd kan men een startpagina aanmaken en de inhoud daarvan beheren. Het helpt u met het verkrijgen van extra content op uw website. Zorg dat er af en toe content wordt toegevoegd om de website voor de bezoeker interessant te houden. Als u de website zo nu en dan uitbreidt met content, dan zullen zoekmachines dit ook waarderen. Het zorgt ervoor dat u beter voor de dag komt in de zoekresultaten bij bepaalde zoekopdrachten.
Free Web Hosting