Startpaginascript

Er zijn verschillende dingen die u met een eigen startpagina kunt. U kunt links naar uw favoriete websites plaatsen en bewaren ermee. U kunt ermee de promotie van uw andere websites doen. Het is zelfs mogelijk wat extra inkomsten met een startpagina te genereren. Het aanmaken van een startpagina kan op diverse sites. Het is gratis.

De meeste startpagina websites hebben een registratieformulier om uw eigen startpagina aan te maken. Hierna krijgt u toegang tot een controlepaneel waar u een startpagina kunt bouwen. Registratie moet bij een aantal sites per e-mail worden bevestigd. Om die reden is het belangrijk dat u een werkend e-mailadres invoert.

Het beginnen van uw eigen website met dochterpagina’s die uw bezoekers kunnen beheren is een andere mogelijkheid. Dit kan met een startpaginascript. Meer informatie over het gebruik van een startpagina script kunt u vinden in de tekst Startpagina Script. De meeste scripts zijn niet duur en gemakkelijk te installeren. Ook de hosting en de domeinnaam die u ervoor nodig heeft hoeven niet veel te kosten.

De werking van het script is bij veel scripts ongeveer hetzelfde. Eerst maakt u voor verschillende deelonderwerpen een categorie aan waaronder de links worden verdeeld. Sommige startpagina websites bieden u de mogelijkheid om ook tekst en afbeeldingen in uw rubrieken te plaatsen. Bezoekers kunnen een linksuggestie indienen waarna u kunt besluiten om een link te plaatsen of af te wijzen.
Free Web Hosting