Extra inkomen met een affiliate shop

Extra geld verdienen online is op een aantal manieren mogelijk. Dit zal met een eigen product over het algemeen gemakkelijker zijn. Heeft u geen eigen product en wilt u toch geld verdienen? Dan zou affiliate marketing een interessante optie kunnen zijn. U verdient bij affiliate marketing commissieloon over de verkopen die via uw website verlopen.

Voor het beginnen met affiliate marketing kunt u het script op affiliate site maken aanschaffen. Het is daarbij wel nodig om webhosting af te sluiten en een passend domein te registreren. Het is wel nodig om webhosting af te sluiten en een domein aan te vragen. Wanneer u hiervoor kiest zal de aanbieder het PHP script direct installeren op uw pakket.

Bij het script wordt een beheerpaneel geleverd waarmee eenvoudig aanpassingen binnen uw shop zijn door te voeren. U logt binnen de webshop in met de inloggegevens die u tijdens de installatie aanmaakt of die voor u worden aangemaakt. Zodra u bent ingelogd, kunt u allerlei aanpassingen binnen uw webshop doen. De beheeromgeving kunt u bijvoorbeeld gebruiken om banners te plaatsen binnen uw shop.

Ook kunt u heel makkelijk affiliate banners op uw affiliate site plaatsen. Er is een groot aantal ruimtes binnen uw site waar die banner geplaatst kan worden. Dit doet u heel eenvoudig via de beheeromgeving van het script. Er kunnen met dit beheerpaneel ook aanpassingen binnen uw webshop worden aangebracht.
Free Web Hosting