Een marktplaats maken

U kunt vrij eenvoudig een extra inkomen genereren met behulp van een marktplaats website. U kunt heel snel uw eigen marktplaats website opzetten met behulp van een bestaand advertentie script. Via de website van de aanbieder schaft u zo een advertentie script probleemloos aan. Neem marktplaats cms door wanneer u daar wel oor naar heeft. Zo wordt het ook voor u eenvoudig om een eigen advertentie website in elkaar te zetten.

Het is daarbij per categorie mogelijk om de meta gegevens voor de zoekmachines in te vullen. Dit komt de positionering in de zoekresultaten van Google ten goede. Ook het overzicht met de advertenties kunt u zo eenvoudig in een bepaalde vormgeving gieten. Zo kunt u banners proppen tussen de advertenties door.

Het maximaal aantal foto’s per advertentie kan ook gemakkelijk via diezelfde beheeromgeving ingesteld worden. Het is mogelijk om het maximum aantal foto’s per advertentie af te stemmen op de beschikbare webruimte. Of er ingelogd dient te zijn voor het reageren op een advertentie, kunt u ook via de beheeromgeving heel eenvoudig instellen.

Door een bestaand script aan te schaffen, realiseert u een besparing in tijd. Voor dit geld zal het niet lukken om een compleet nieuw script te laten ontwikkelen door een PHP programmeur. Het script is gemaakt in PHP en u kunt PHP ook gebruiken om extra functies aan het script toe te voegen.
Free Web Hosting