Je eigen marktplaats maken

Met een advertentie script kunnen de adverteerders op uw website voor een vast bedrag een bepaald aantal dagen bovenaan staan Welke opties men heeft, dat kunt u zelf gemakkelijk bepalen via de beheeromgeving. Wilt u meer over een PHP script daarvoor weten, lees dan eens Begin uw eigen advertentie website door. Het artikel bevat een link naar een goed marktplaats script. U kunt inloggen met beheerrechten op de beheeromgeving. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. U kunt zo kiezen voor de payment gateway die uw voorkeur geniet. U kunt met uw beheeraccount bijvoorbeeld de globale kleurstelling van uw website aanpassen.

Het script waarover in het artikel wordt gesproken, is geschreven in PHP. Met uw beheeraccount kunt u ook op de beheeromgeving inloggen. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. Diverse betaalgateways worden ondersteund. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. Het globale kleurschema van uw website is met dit account bijvoorbeeld te veranderen.

Men kan een reactie aan de adverteerder sturen via de advertentie. U haalt het formulier tevoorschijn door op de knop “Reageren” te drukken. Daarbij let het script op of er spam wordt ingevuld. Het script zal deze controles ook uitvoeren op alle andere formulieren die aanwezig zijn op uw marktplaats website. Verder kan er geboden worden op advertenties. U kunt met een eigen advertentie website tegen een bepaald bedrag aanbieden om advertenties bovenaan te laten staan. Welke opties men heeft, dat kunt u zelf gemakkelijk bepalen via de beheeromgeving. Er zijn een paar plekken op uw website waarvoor u eenvoudig banners kunt instellen. Zo spreidt u uw inkomstenbronnen.
Free Web Hosting