Maak uw eigen affiliate internetshop

U kunt een PHP script inzetten om een eigen affiliate site op te richten. Een dergelijk script kunt u in combinatie met een domeinnaam en webhosting heel gemakkelijk aan de praat krijgen. Meer informatie over het draaien van een eigen affiliate website vindt u hieronder.

Zou u wel wat extra geld kunnen gebruiken? Met een eigen affiliate site kunt u met relatief weinig moeite extra geld verdienen. U kunt in de avonduren werken aan het verhogen van uw inkomsten.

Zou u graag uw inkomsten verhogen, dan leest u op affiliate marketing webshop hoe u dat met affiliate marketing kunt doen. U krijgt controle over uw inkomsten en dat is in economisch onzekere tijden wel prettig. Het mooie van affiliate marketing is dat er ook veel geautomatiseerd kan worden, zoals het automatisch ophalen van productinformatie.

Er kunnen tevens banners aan de site worden toegevoegd als u dat wilt. Banners kunnen op verschillende manieren aan de site worden toegevoegd. Het bijbehorende plaatje en de URL kunnen worden geüpload en ingevoerd. Als dat nodig blijkt, is het ook mogelijk om aangepaste HTML code in te voeren. Verder is er de mogelijkheid om linkpartners aan de website toe te voegen als u dat wilt.
Free Web Hosting