Maak professioneel een uitgebreide startpagina site

Voor linkbuilding is een eigen startpagina website uiterst handig. Zo een website bestaat uit een verzameling dochterpagina’s die op thema zijn ingericht. Er kunnen honderden startpagina’s huishouden op een dergelijke website.

U kunt ook affiliate links plaatsen samen met de gewone links op een startpagina. Als affiliate marketeer bent u een soort tussenpersoon voor de koper en de aanbieder van producten. Per verkoop kunt u daarbij een commissie ontvangen. Er kunnen verder gemakkelijk affiliate banners worden geplaatst op de startpagina website.

Via het artikel startpagina script kunt u gemakkelijk navigeren naar de website van de aanbieder van een script waarmee het maken van een startpagina website gemakkelijk gaat. Op de site van de aanbieder is tevens een handleiding van het script te vinden. Hierin leest u alles over de functies die het PHP script biedt.

U voert de beschrijving en de zoekwoorden per startpagina en categorie in. Dit doet u via het beheerscherm dat bedoeld is hiervoor. Het script zal ervoor zorgen dat de door u ingevoerde gegevens correct aan de zoekmachines doorgegeven worden. Bij elke dochterpagina kan een subdomein gekozen worden. Op een dochterpagina kunt u meerdere rubrieken plaatsen. Zowel reguliere backlinks als widgets kunnen aan een rubriek toegevoegd worden. U kunt bijvoorbeeld het laatste nieuws weergeven met een widget. Ook is er een widget die de laatst aangemaakte startpagina’s toont. Zo een widget kan bijvoorbeeld op de voorpagina geplaatst worden.

Verder kan Google Adsense worden toegevoegd, naast de mogelijkheid om affiliate banners te plaatsen die over de hele website worden getoond. Banners maakt u heel gemakkelijk aan via de beheeromgeving, waar u verschillende banners aan een bannerruimte kunt koppelen. In dat geval zullen banners in die ruimte worden geroteerd.
Free Web Hosting