Je favoriete websites op een rij

U kunt eenvoudig een online linkcatalogus samenstellen. U kunt zelfs een link directory samenstellen dat per onderwerp is ingericht. Er zijn diverse rubrieken aan te maken, waarbinnen u de favoriete links toevoegt. De rubrieken op een dochterpagina kunnen een deelthema omhelzen.

Zou u graag een PHP script gebruiken waarmee een startpagina website samengesteld kan worden? U kunt dan Eenvoudig uw bookmarks bijhouden eens doorlezen. Daarbinnen vindt u ook een link naar de pagina van de aanbieder van het betreffende script. Wilt u het script kopen, dan kan dat meteen op de betreffende website.

Binnen de startpagina kunnen bookmarks worden toegevoegd. De paginabeheerder kan de dochterpagina helemaal naar zijn eigen smaak inrichten. Met uw eigen website is het verder mogelijk om een passief inkomen te generen. De bestanden zijn eenvoudig naar het hosting pakket over te zetten. Na het klaarzetten van de bestanden kunt u de installatieprocedure starten. U kunt gedurende het installeren van de software de meest belangrijke informatie invullen. Er kan een titel worden ingevuld die past bij de website. Tijdens de installatie vult u ook de gegevens in die voor de zoekmachines noodzakelijk zijn.

U kunt direct het script downloaden wanneer u online voor het script heeft betaald. De bestanden zijn eenvoudig te plaatsen op uw webhosting pakket. Het installatieproces kan direct na het kopiëren van de bestanden gestart worden. Voor de website relevante informatie kan tijdens de installatie opgegeven worden. Zoals de meta gegevens voor Google en de gegevens voor de databaseverbinding. Gedurende het installeren geeft u ook de gebruikersnaam en het wachtwoord voor het beheer account op. U kunt op ieder moment met dit beheerdersaccount inloggen op de website en aanpassingen op de website aanbrengen.
Free Web Hosting