Beheer snel een nieuwe portaal site

Wilt u dat uw website een betere vindbaarheid krijgt, dan kunt u backlinks plaatsen op startpagina websites. Met behulp van inbound links vergroot u de vindbaarheid van uw website. Men spreekt ook wel van search engine optimization bij het plaatsen van links. U beheert uw startpagina website heel gemakkelijk.

De beheerschermen die bij het script worden geleverd zijn eenvoudig te gebruiken voor het wijzigen van de website instellingen. Zo kunt u globaal de kleuren van uw website instellen. Via het beheerpaneel past u ook eenvoudig de instellingen aan van de losse startpagina’s. Zo is het voor iedereen mogelijk om een unieke dochterpagina te maken.

Het aanmaken van losse mappen is niet mogelijk. Het is naast links ook mogelijk om teksten aan een startpagina toe te voegen.

Er zit geen limiet op het aantal links dat op een dochterpagina toegevoegd kan worden. Er geldt geen limiet op de hoeveelheid startpagina’s dat aangemaakt kan worden. Er kan per startpagina een eigen titel en subdomein toegevoegd worden.

Via de links in het artikel Startpagina overzicht kunt u tot de website van de ontwikkelaar van het script komen. U kunt de link op de betreffende pagina gebruiken om de website te bezoeken van de aanbieder van het script. Het is script is voor een paar tientjes al aan te schaffen.

Zelf een script laten ontwikkelen is geenszins nodig. Het is meteen mogelijk om links naar uw websites te bouwen. Het is niet nodig om eerst een PHP script te bouwen. Een programmeur zal over het algemeen niet voor hetzelfde bedrag een script kunnen aanbieden.
Free Web Hosting