Een uitgebreide portaalwebsite runnen

Is linkbuilding onderdeel van uw marketing activiteiten? Het is verstandig om vandaag nog te beginnen met uw eigen startpagina website wanneer u dat nog niet heeft gedaan. U kunt de links op de site naar thema indelen. Er kunnen zowel reguliere links als affiliate links toegevoegd worden.

Bezoekers van uw website kunnen zich via een aanmeldformulier registreren. Met dit account kunnen mensen een eigen startpagina in elkaar zetten. Het registratieformulier is ook gemakkelijk uit te schakelen. Alleen u kunt dan iets aanpassen. Meer over een startpagina script kunt u lezen op hoe maak je een startpagina.

Op de dochterpagina’s kunt u rubrieken plaatsen. U kunt aan deze rubrieken de verschillende linkjes toevoegen. U kunt eigen HTML code aan de site toevoegen wanneer u dat zou willen. Op deze wijze heeft u een grote mate van vrijheid rondom het toevoegen van website content.

Voor elke individuele startpagina is een subdomein toe te voegen. Voor elk afzonderlijke thema is zo een eigen dochterpagina te creëren. De zoekmachines zullen daardoor een hogere score hangen aan de vermelde websites. De links op een dochterpagina gaan immers over een soortgelijk onderwerp.

U kunt een extra inkomen verdienen door middel van het script. U kunt heel makkelijk links verkopen met het PHP script. Uiteraard is het ook mogelijk om een aantal affiliate links te plaatsen tussen de gewone links. Bij affiliate marketing verwijst u naar producten van anderen en verdient u een commissie per sale. U kunt zich voor affiliate marketing mogelijkheden aanmelden bij bijvoorbeeld Daisycon. U kunt op deze manier de aanschafkosten weer terugverdienen.
Free Web Hosting