Het ontwikkelen van uw nieuwe portaalsite

Zoals de naam vast zegt bestaat een startpagina website hoofdzakelijk uit startpagina’s. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken wanneer u een script aanschaft. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Men heeft het inlogsysteem verder zo veilig mogelijk gemaakt.

In feite is een startpagina script een programma waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. U dient het startpaginascript te installeren op uw webhosting pakket. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker. Zo zal de browser de juiste startpagina tonen aan de bezoeker. U kunt de pagina Je moderne portaalsite samenstellen doorlezen in het geval dat u wel oor naar zo een soort script heeft. In het geval dat u het script gekocht heeft, kunt u het script direct op een hostingpakket installeren. Het samenstellen van uw eigen startpagina website is met behulp van het script in een zucht en een scheet gedaan. Naast links kunt u tevens teksten en allerlei widgets toevoegen aan uw startpagina’s. Het startpagina script is goed gedocumenteerd.

Het beheer wordt door het startpagina script eenvoudig gemaakt. De bedoeling is dat u het startpagina script installeert op uw webhosting pakket. Bij elk bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker.
Free Web Hosting