Uw nieuwe startpagina maken

U kunt hulp van een startpaginascript gebruiken als u een online overzicht van links wilt maken. Een aantal websites bieden u gratis de mogelijkheid om een eigen startpagina te maken. Daarbij is het wel belangrijk dat u regelmatig een update doet. Het is zaak dat niet meer werkende links verwijderd worden. Nieuwe content op de startpagina is daarbij fijn voor de mensen die de startpagina bezoeken.

Veel website zullen de dochterpagina’s naar een thema hebben genoemd. Op de startpagina kunt u rubrieken aanmaken om het geheel verder op te splitsen in deelonderwerpen. Een pagina over sport kan weer worden opgedeeld in verschillende soorten sport.

Het is mogelijk dat uw net aangemaakte startpagina advertenties bevat. Tegen betaling van een klein bedrag kunt u ze laten verwijderen van uw pagina. Dat laten verwijderen is niet noodzakelijk. Het is aan u of u ze laat staan of laat weghalen. U kunt extra waarde aan uw startpagina toevoegen door ook videomateriaal op uw startpagina te plaatsen. Handige tips vindt u ook in het artikel Een nieuwe startpagina maken.

Het is namelijk zo dat de meerderheid alleen maar links plaatst. Een eigen startpagina website beginnen is uiteraard ook een prima plan. U heeft dan zelf de volledige controle over de website. Dit geeft u een stuk zekerheid. Bij andermans website weet u immers niet hoe lang een startpagina blijft bestaan.
Free Web Hosting