Een eigen advertentiesite runnen

Wilt u zelf een advertentiesite beginnen maar heeft u weinig kennis van de techniek? Met een daarvoor bestemd PHP script is dat prima mogelijk. Met behulp van een dergelijk script kunnen gebruikers vrij eenvoudig advertenties tonen op uw website. Hoe lang een advertentie weergegeven blijft worden, kunt u zelf instellen met het script. Een advertentie wordt na de door u ingestelde termijn gedeactiveerd. Bij het plaatsen van een advertentie kunnen gebruikers een categorie kiezen.

U kunt meer informatie inwinnen over het opzetten van een dergelijke site middels de pagina advertentie website. Na het doornemen van de betreffende pagina weet u waar een script kan worden gekocht. Daarmee is met een simpele installatie een eigen marktplaats site op te zetten. De website geeft u de mogelijkheid om online geld te verdienen.

Adverteerders kunnen heel eenvoudig foto’s toevoegen aan een advertentie. U heeft de mogelijkheid om in te stellen om hoeveel afbeeldingen het maximaal gaat. Als beheerder kunt u instellen naar welk formaat de afbeeldingen bij plaatsing van een advertentie moeten worden omgezet. Voor iedere rubriek op uw site kunnen de zoekwoorden en een beschrijving ingevuld worden. Zodat u ook binnen de zoekmachines op de juiste manier vindbaar bent.

Men kan via een formulier reageren op aangeboden goederen. Verder kunt u de mogelijkheid bieden om een hyperlink of telefoonnummer bij een advertentie te plaatsen. Er is een tarief voor deze aanvullende opties te rekenen. Er zal voor verschillende betaalproviders ondersteuning zijn.
Free Web Hosting