Beheer startpagina

Voor wat betreft de aanmelding kunt u bij een startpagina website diverse kanten op. Zo kunt u zichzelf aanmelden als paginabeheerder voor uw eigen startpagina op veel websites. Wanneer u een eigen startpagina aanmaakt als paginabeheerder, dan is dit over het algemeen gratis. Op uw eigen startpagina zult u als paginabeheerder ook banners mogen plaatsen op veel sites. Het is een fantastisch idee om op uw nieuwe startpagina ook uw andere websites te promoten. Zoekmachines die de link oppikken, zien de link als een soort aanbeveling. Dit is erg handig wanneer u een eigen website heeft. Uw website stijgt in de zoekmachines wanneer u een aantal goede links heeft vanaf andere websites. Startpagina links kunnen hier onderdeel van zijn. En dit zal ervoor zorgen dat de website meer bezoekers krijgt.

Een winstfevende mogelijkheid is uw eigen startpagina website in elkaar zetten. Heeft u een domeinnaam en webhosting, dan heeft u alles wat er nodig is om een dergelijk script te kunnen draaien. Met uw eigen startpagina website kunt u naast het vergroten van de vindbaarheid van websites, ook geld verdienen met het verkopen van links. Bezoekers krijgen namelijk de mogelijkheid om te kiezen voor een gegarandeerde plaatsing. Toevoeging vindt bij een startpagina script in veel gevallen automatisch plaats. Zo kunt u met uw eigen startpagina website een extra online inkomen genereren naast uw huidige inkomen.

Heeft u zelf geen zin of tijd om een eigen startpagina te maken, dan kunt u er ook voor kiezen om de link aan te melden bij een bestaande startpagina. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een linksuggestie. De beheerder beslist dan over de plaatsing. Plaatst u op een andere pagina een link terug naar de startpagina, dan is het mogelijk deze link als retourlink op te geven. De kans dat uw link wordt geplaatst is dan groter. Op veel sites kunt u ook een klein bedrag betalen voor de linkplaatsing. De link wordt dan gegarandeerd geplaatst. Zijn bepaalde aspecten nog niet helemaal duidelijk voor u, dan kan het artikel Linkpagina beheer u helpen hiermee. Wanneer u weet wat de mogelijkheden zijn, wordt het ook minder lastig om startpagina’s succesvol in te zetten.
Free Web Hosting