Een mooie startpagina op touw zetten

De mogelijkheid om een eigen startpagina website te runnen is er ook voor u. Een optie is om zelf een startpagina script te ontwikkelen. Met een bestaand startpagina script kunt u echter direct aan de slag. U haalt daarmee een compleet CMS pakket voor uw startpagina website in huis.

Na het overzetten van het script naar uw webruimte kunt u de installatie uitvoeren. Na een succesvolle installatie kunt u de website vullen met uw eigen startpagina’s. Ook is het voor bezoekers mogelijk zelf een startpagina op uw website aan te maken. Het script stelt u in staat een extra inkomen op te bouwen met de verkoop van links op de startpagina website. Heeft u een website waar men graag een link op zou hebben, dan zult u regelmatig inkomsten hebben hiermee.

Dit wordt vaak geregeld zonder uw tussenkomst. De status van de betaling kan het script zelf opvragen. Is de betaling zonder problemen verlopen, dan wordt de link direct zichtbaar op de startpagina website. U kunt zelf bepalen welke bedragen u rekent. Men zal doorgaans een voorpagina link als waardevoller beschouwen dan een link op een gewone dochterpagina. Hier kunt u dan ook iets meer voor vragen. Wilt u meer over een dergelijk script lezen, dan is het artikel Een eigen startpagina samenstellen een goed startpunt. Wilt u gebruik maken van een dergelijk script, dan heeft u ook een webhosting pakket en een domeinnaam nodig. Heeft u dit ook geregeld, dan kunt u beginnen met de installatie van het script.

Een meegeleverd installatie script zal meestal de tabellen aanmaken in de database. Het is dus niet nodig dat u dit zelf doet. Daarmee neemt het script het gedeelte dat vaak als lastig wordt ervaren voor zijn rekening. Gebruikers kunnen paginabeheerder worden door een account op uw website aan te maken.
Free Web Hosting