Houd je favoriete sites online eenvoudig bij

Voor geld verdienen met online marketing zijn er verschillende mogelijkheden. Mogelijkheden zijn er bijvoorbeeld met een eigen startpagina site. Het is mogelijk om diverse dochterpagina’s aan te maken. Deze kunnen een specifiek onderwerp bevatten wanneer u dat wilt. U kunt er zo voor kiezen om gerelateerde backlinks te plaatsen op de dochterpagina’s.

U kunt de website met 100% HTML bouwen. Maar een veel beter idee is het om er een PHP script achter te zetten. Een dergelijk script omvat onder andere een uitgebreide beheeromgeving om de dochterpagina’s te beheren. Over een dergelijk script is meer informatie te vinden op de website eigen startpagina.

U plaatst het script eerst op een webhosting pakket en daarna zal tijdens het eerste bezoek automatisch de installatie worden gestart. Op uw site staat een aanmeldformulier waarmee men zich gemakkelijk bij uw website kan aanmelden. Via een eigen account kan een beheerder heel eenvoudig nieuwe dochterpagina’s aanmaken. U kunt de kleuren van alle dochterpagina’s makkelijk aanpassen. Wilt u teksten op een dochterpagina plaatsen naast de gewone backlinks, dan is dat geen enkel probleem.

Het is niet lastig om extra inkomen te genereren wanneer u een eigen startpagina website heeft. Heeft u een startpagina website in uw bezit, dan zal het niet moeilijk zijn om links te verkopen. De verkoop van backlinks verloopt automatisch wanneer het script ook van een betaalkoppeling voorzien is.

Wanneer een link wordt aangemeld, kan er direct via uw website betaald worden voor de link. Of er ook daadwerkelijk is betaald, kan het script dan direct zien. Is een betaling gelukt, dan zal een link direct aan de website toegevoegd worden.

Op alle startpagina’s kunt u makkelijk banners plaatst. Zo kunt u met affiliate marketing ook nog extra verdienen. Via het beheerpaneel kunt u makkelijk affiliate banners aan uw website toevoegen. Middels affiliate banners kunt u langs deze weg dus ook inkomsten genereren. Voor online geld verdienen is affiliate marketing via uw website dus ook een mogelijkheid.
Free Web Hosting