Wilt u een eigen advertentie website bouwen?

Een advertentie website maken kan een goed idee zijn voor het bouwen van een extra inkomstenbron. Een optie is het plaatsen van affiliate banners op uw marktplaats website. U kunt tevens betaalde rubrieken aanmaken op uw advertentie website. U kunt tevens het plaatsen van topadvertenties als optie aanbieden. U kunt een kant en klaar script gebruiken om een eigen marktplaats te bouwen. U kunt meer lezen over zo een script op de pagina eigen marktplaats beginnen. Via dit beheerpaneel kan op eenvoudige wijze het beheer van uw advertentiewebsite worden gedaan.

U hoeft niets te weten van de technische invulling. Het beheerpaneel kan bijvoorbeeld worden ingezet voor het aanpassen van het kleurschema van uw marktplaats website. En kunt u de bovengenoemde banners via het beheerpaneel ook heel gemakkelijk toevoegen. U kunt ontwikkeltijd besparen met het aanschaffen van een reeds bestaand script. Verder zal een kant en klaar script goedkoper zijn dan het inhuren van een programmeur voor het maken van een script. U kunt de scripttaal PHP eventueel gebruiken om extra functionaliteiten toe te voegen.

U kunt per rubriek de meta zoekwoorden en de meta description opgeven via de beheeromgeving. Voor de verschillende categorieën die onderdeel zijn van uw marktplaats website kunt u zo een goede positie halen in de zoekresultaten van Google. Ook is het mogelijk om het advertentie-overzicht vorm te geven. Er ontstaat zo de mogelijkheid om bannerruimte te creëren tussen de advertenties door.

Tevens is het aantal foto’s dat maximaal bij een advertentie mag worden geplaatst, gemakkelijk via het beheerpaneel in te stellen. Het is mogelijk om het maximum aantal foto’s per advertentie af te stemmen op de beschikbare webruimte. Via de beheeromgeving stelt u ook in of alleen ingelogde gebruikers mogen reageren of dat iedereen mag reageren.

Door een bestaand script aan te schaffen, realiseert u een besparing in tijd. Een nieuw script zal doorgaans niet voor hetzelfde bedrag ontwikkeld kunnen worden. U kunt de scripttaal PHP eventueel gebruiken om extra functionaliteiten toe te voegen.
Free Web Hosting