Beheer makkelijk een moderne portaal site

U kunt een uiterst handig script gebruiken voor het maken van uw eigen startpagina website. Het voordeel van zo een script is dat er geen aparte mappen voor de losse startpagina’s gemaakt hoeven te worden. Er zal een database gebruikt worden om de website inhoud en dus ook de inhoud van de afzonderlijke dochterpagina’s op te slaan. Een centraal blok code zorgt voor het inlezen van de juiste pagina content en voor het versturen van de content naar de browser.

Wilt u een startpagina website in het leven roepen die op de eerder genoemde manier in elkaar steekt? U kunt via de links op Een nieuwe portaalsite runnen navigeren naar de site van de aanbieder van dit script. De betaling voor de aanschaf van het script kan op diverse manieren verricht worden. Per e-mail zult u ook de download link ontvangen. Op een later tijdstip een nieuwe versie van het script downloaden is mogelijk.

Op het moment dat u een nieuwe startpagina aanmaakt, kunt u kiezen tussen 3 en 4 kolommen. Voor iedere pagina heeft u de mogelijkheid om dat afzonderlijk in te stellen. Binnen deze kolommen maakt u rubrieken aan. U kunt zowel links als widgets in een rubriek plaatsen.
Free Web Hosting