Beheer betaalbaar een moderne portaalsite

Om de online vindbaarheid van uw website te vergroten, is het handig om gebruik te maken van een startpagina website. Met behulp van inbound links vergroot u de vindbaarheid van uw website. Links bouwen om de vindbaarheid te vergroten wordt ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Het zal geen probleem opleveren om zelf een startpagina website te beheren met behulp van een PHP script.

Met behulp van het beheerpaneel kunt u alle instellingen van uw website aanpassen. Zo kunt u globaal de kleuren van uw website instellen. Via het beheerpaneel past u ook eenvoudig de instellingen aan van de losse startpagina’s. Zo is het voor iedereen mogelijk om een unieke dochterpagina te maken.

Hiervoor is het aanmaken van folders op de webhosting niet nodig. U kunt naast backlinks ook teksten plaatsen rondom het specifieke onderwerp op de verschillende dochterpagina’s.

Er kan een onbeperkte hoeveelheid backlinks een een startpagina toegevoegd worden. Op de hoeveelheid startpagina’s dat kan worden aangemaakt geldt geen Eigen startpagina enkele limiet. Per dochterpagina kunt u een unieke titel invoeren, evenals een uniek subdomein.

Op de website van de bouwer van het PHP script kan het script gedownload worden. Door de backlink in het artikel te volgen komt u op de pagina van de aanbieder van het script. Het script is op de site van de aanbieder te koop voor enkele tientjes.

Wanneer u het script aanschaft is het niet meer nodig om zelf een script te laten bouwen. U kunt meteen beginnen met het plaatsen van backlinks. Eerst een nieuw PHP script ontwikkelen is geenszins noodzakelijk. Het is ook zo dat een ontwikkelaar nooit voor hetzelfde bedrag een geheel nieuw script zal kunnen leveren.

Het is niet moeilijk voor een nieuwe beheerder om zichzelf aan te melden. Daarvoor is een speciale pagina beschikbaar op de website. Een beheerder mag tijdens het aanmelden zijn gebruikersnaam en wachtwoord zelf bepalen.
Free Web Hosting