Je favoriete websites online beheren

Voor off-page SEO kunnen startpagina’s een handige rol spelen. Uw positie in Google kan met behulp van backlinks worden verbeterd. Het is prima te doen om bij een reeds bestaande site een startpagina in te richten. Zo een website is ook via een PHP script te bouwen.U maakt dan in feite zelf een catalogus vol met links.

Een dergelijke website kan worden gemaakt met een script. Over dat script staat op Houd uw bookmarks online simpel bij meer informatie. Op de pagina kan men zelf rubrieken toevoegen en daarbinnen de gewenste links plaatsen. Naast links kunnen er ook andere widgets geplaatst worden, zoals een nieuwsblok. Het script is redelijk recent ontwikkeld. Veel van de scripts die er bestaan voor het bouwen van een eigen startpagina website zijn verouderd. Het script maakt de pagina’s responsive, zodat u ook op de mobiele telefoon de website kunt bekijken.

U kunt met dit script heel makkelijk geld verdienen. Dat gebeurt met de verkoop van backlinks. De prijs van een backlink stelt u via de beheerschermen heel eenvoudig in. Er zijn verschillende betaalproviders aan het script te koppelen. Op deze wijze biedt u een mogelijkheid tot betaling aan. De backlink wordt automatisch na de betaling toegevoegd aan uw website. Het handmatig plaatsen van een backlink waarvoor is betaald, is niet nodig.

Een andere mogelijkheid voor het generen van inkomsten is met behulp van banners. U kunt bijvoorbeeld affiliate banners toevoegen aan uw site. Een netwerk waarbij u zich kunt aanmelden is bijvoorbeeld Daisycon. Het affiliatenetwerk Daisycon is bijvoorbeeld in te zetten voor affiliate marketing.
Free Web Hosting