Beheer startpagina

Een handig hulpmiddel voor linkbuilding is een eigen startpagina website. In feite is een startpagina website een uitgebreide linkcatalogus met diverse dochterpagina’s. Per onderwerp is het mogelijk een aparte startpagina op uw website aan te maken. Zo staan de links op uw startpagina website handig per onderwerp ingedeeld.

Voor de bezoekers is een eigen startpagina maken op uw website ook mogelijk. In dat geval kan de bezoeker een registratieformulier op uw website invullen. Het systeem zal dan een account aanmaken voor de gebruiker. Na het inloggen kan de bezoeker een eigen startpagina aanmaken.

De bezoeker kan een subdomein kiezen tijdens het aanmaken van de nieuwe startpagina. Daarbij is het goed om hier iets in te vullen dat het onderwerp van de startpagina beschrijft. De bezoeker kan ervoor kiezen om belangrijke zoekwoorden rondom het onderwerp van de startpagina in het subdomein te verwerken. Wilt u weten hoe dit werkt, zoek dan eens op de term “zoekwoorden analyse” in Google.

De pagina nieuwe startpagina maken bevat informatie voor het beginnen van uw eigen startpagina website. Het beginnen van uw eigen startpagina website is niet heel lastig. Naast een startpaginascript heeft u ook een domeinnaam en een webhosting pakket nodig. Het meeste werk wordt door een handig installatiescript gedaan. Na de installatie is er meteen een werkende startpagina website beschikbaar. Er kunnen niet alleen links op een dochterpagina worden geplaatst, maar ook teksten en verschillende widgets. Kleuren kunnen per individuele dochterpagina worden gewijzigd.

Een betaalprovider aan het startpaginascript koppelen is niet heel moeilijk. U kunt links op uw startpagina website verkopen. Het startpaginascript plaatst een aangemelde link automatisch na een succesvolle betaling. Er zijn afzonderlijke prijzen in te stellen voor een homepage link en een link op een reguliere pagina. Pakt u het op deze manier aan, dan verdient u ook nog geld aan uw startpagina website. De aanschafkosten van het startpaginascript zijn zo dubbel en dwars terug te verdienen. Een ander voordeel is dat er op veel andere startpagina websites bepaalde regels gelden met betrekking tot het minimum aantal links op uw dochterpagina.
Free Web Hosting