Beheer startpagina

Met een startpagina in uw bezit krijgt u een aantal mogelijkheden. Ten eerste kunt u natuurlijk de pagina vullen met backlinks. Daar zijn startpagina’s uiteindelijk voor ontwikkeld. Tevens kunt u met regelmaat een stuk tekst of actuele verkeersinformatie plaatsen. U maakt uw startpagina waardevoller met dergelijke extra componenten.

Op een aantal sites maakt u gratis een eigen account aan. Vervolgens logt u hiermee in en kunt u een startpagina creëren. Naast het initieel vullen van de startpagina zult u de startpagina regelmatig moeten onderhouden. Nieuwe websites vragen om een link en regelmatig verdwijnt er ook een site. Dode links dienen te worden verwijderd van de startpagina. Het up-to-date houden van de startpagina is dus essentieel.

Wanneer u het zo bekijkt is een startpagina nooit af. Om het u gemakkelijker te maken zou u eens een startpagina website kunnen overwegen waarbij u al uw dochterpagina’s in een centraal beheergedeelte kunt beheren. Voor meer informatie kunt u de pagina raadplegen. Een eigen startpagina website geeft u meer controle over de situatie wanneer u met uw startpagina’s van anderen afhankelijk bent. Kiest u hiervoor, dan bent u een stuk minder afhankelijk van anderen. Een eigen startpagina site maakt het mogelijk om anderen hun eigen startpagina te laten maken.

Een eigen website met dochterpagina’s geeft u de volledige controle over het voortbestaan van de site. Het wordt ook eenvoudiger om geld te verdienen met uw website. Het verkopen van links op uw startpagina site is daar een voorbeeld van. Bij sommige scripts verloopt dit proces helemaal automatisch.
Free Web Hosting