Simpel uw favoriete sites beheren

Een linkportaal website kan met een daarvoor bedoeld PHP script worden opgericht. Er is daarbij geen sprake van een limiet op het aantal dochterpagina’s dat aangemaakt kan worden. Bezoekers kunnen eenvoudig een account aanmaken via het aanmeldformulier dat aanwezig is op uw site.

Dit script daar is meer informatie over te vinden op Maak een verzameling van uw favoriete sites. Bezoekers maken heel gemakkelijk rubrieken aan op hun eigen pagina waarbinnen zij links naar hun favoriete sites kunnen toevoegen. U kunt widgets plaatsen op de startpagina’s, zoals een nieuwsblok. Het script is redelijk recent ontwikkeld. Er zijn wel meer van zulke scripts, maar deze zijn in veel gevallen al verouderd. Dochterpagina’s op uw website worden mobielvriendelijk weergegeven.

Geld verdienen is niet al te moeilijk met dit script. De verkoop van backlinks is een voorbeeld van een wijze waarop dat met dit script kan. U kunt een bedrag rekenen voor de linkplaatsing. Er worden diverse betaalproviders ondersteund. Door middel van deze koppeling kunnen bezoekers makkelijk voor een backlink betalen. De software zal zelf de link aan de website toevoegen. U hoeft dus niets zelf te plaatsen.

Het script kan makkelijk op uw hosting worden geïnstalleerd. PHP wordt door de meeste hosting pakketten ondersteund. Wilt u extra functionaliteit aan het script toevoegen? Dat kan eenvoudig via de scripttaal PHP.
Free Web Hosting