Uw eigen startpagina maken

Misschien heeft u nog geen eigen startpagina aangemaakt omdat u geen verstand van de techniek heeft. Toch hoeft u niets van de techniek te weten ervoor. De allereerste pioneer op het gebied van startpagina’s wilde altijd een systeem dat voor mensen zonder technische kennis toegankelijk is. Aan deze gedachte lijkt in de loop der jaren niets veranderd. Het is dus niet noodzakelijk om iets te weten over HTML en CSS.

Toegang tot het internet en een eigen e-mailadres zijn de enige zaken die nodig zijn voor het beheren van een startpagina Vanzelfsprekend is weten naar welke sites u gaat linken ook handig. U kunt een dochterpagina aanmaken door u op een startpagina website te registreren. Met uw account krijgt u toegang tot een speciaal gedeelte van de site. Dit is het gedeelte waar u dochterpagina’s kunt aanmaken en aanpassingen kunt doen.

Wilt u meer weten? Er zijn een aantal artikelen die u kunt raadplegen. Zo is er meer over het beheer van een eigen startpagina geschreven op de pagina Je eigen startpagina maken. Er zijn meer artikelen over eigen startpagina beheren op die website te vinden. Het bevat tevens verwijzingen naar andere sites over dit onderwerp.

Aanmaken van een startpagina is bijna altijd kosteloos. Er is niets dat u kan tegenhouden. Technische kennis is immers ook niet vereist. Een startpagina maken en het plaatsen van een aantal links is iets dat binnen een half uur is gedaan.
Free Web Hosting