Tools voor website beheer

Voor het maken van een eigen website is het slim een beheertool te gebruiken. Men noemt zo een tool tevens wel een content management systeem. Meer over een goede website beheer tool vindt u op Afkorting CMS. Het CMS pakket is na de koop meteen te installeren.

Het systeem zal de installatieprocedure beginnen bij uw eerste bezoek aan de site net na de installatie. U stelt de website titel en de meta gegevens tijdens de installatie. Er wordt u daarnaast gevraagd de inloggegevens voor uw beheerdersaccount in te voeren. Met behulp van dit account kunt u gemakkelijk wijzigingen aan uw website aanbrengen.

Mogelijk zoekt u functionaliteit om een klantenoverzicht aan te maken en aanmaken op uw site. Dat is met het CMS systeem gemakkelijk te doen. Een afzonderlijk scherm is te raadplegen voor banner banner. Op verschillende gunstige plekken op uw website kunt u banners aanmaken die elkaar ook kunnen afwisselen.

Met het CMS programma kunt u producten en diensten via uw website te koop aanbieden. Verder kan er online worden besteld. Nadat de klant heeft betaald, krijgt hij direct toegang tot de downloadbare onderdelen van een product. De klant kan tussen verschillende betaalwijzen kiezen voor de online betaling nadat u de betaalkoppeling heeft ingesteld. Middels de e-mail ontvangt de koper een bevestiging met een eventuele download link. U kunt via het beheerpaneel de statische teksten binnen deze e-mail aanpassen. Dit geldt daarbij voor veel andere teksten en meldingen op uw website en in e-mails. Het is mogelijk om het CMS systeem eerst te zien voordat u het koopt.

Een demo vraagt u met behulp van de website van de aanbieder aan. Zo kunt u een indruk van het systeem krijgen. En beslissen of u het wilt aanschaffen of niet.
Free Web Hosting