Je bookmarks online beheren

U kunt eenvoudig een online linkcatalogus samenstellen. Het is daarbij mogelijk om de website per onderwerp in te richten. Uw favoriete links voegt u toe in de verschillende rubrieken die per startpagina zijn aangemaakt. De rubrieken op een dochterpagina kunnen een deelthema omhelzen.

Kunt u een dergelijk script wel gebruiken? Op Houd uw bookmarks online gemakkelijk bij vindt u voldoende informatie over het PHP script. U treft daar ook een link aan naar de aanbieder van dit zeer eenvoudig te gebruiken script. Nadat u het script heeft aangeschaft, kunt u het direct downloaden. Instructies voor bij het gebruik van dit nuttige script kunt u tevens op de website vinden. Ook zonder technische achtergrond is het zo mogelijk om op een makkelijke manier uw eigen startpagina website in elkaar te zetten. Beheerders kunnen hun eigen startpagina volledig aanpassen.

Binnen de startpagina kunnen bookmarks worden toegevoegd. De paginabeheerder kan de dochterpagina helemaal naar zijn eigen smaak inrichten. Daarbij is het mogelijk een leuk zakcentje te verdienen met uw eigen startpagina website. Wanneer u het script gedownload heeft, kunt u de bestanden heel makkelijk plaatsen op de webserver. Heeft u de files overgezet, dan kunt u het installatieprogramma starten. In dat proces kunt u de globale gegevens voor de website invoeren. U kunt bijvoorbeeld een passende titel bedenken voor uw website. U kunt gedurende de installatie tevens de voor de zoekmachine benodigde gegevens invullen.

Meteen het script downloaden is gelijk na de betaling een mogelijkheid. De bestanden zijn eenvoudig te plaatsen op uw webhosting pakket. U kunt de installatie meteen beginnen wanneer de bestanden op de server zijn geplaatst. Wanneer u het installatieprogramma draait, kunt u de belangrijke informatie voor de website invullen binnen de verschillende schermen. Zoals de meta gegevens voor Google en de gegevens voor de databaseverbinding. Tijdens het draaien van het installatieproces kunt u ook de username en het wachtwoord voor het beheerdersaccount invoeren. Daarmee kunt u op elk moment op de website inloggen en beheerderstaken uitvoeren.
Free Web Hosting