Nieuwe advertentie website runnen

Zelf een advertentie website inrichten is eenvoudig te doen met een daarvoor bedoeld PHP script. Een beheerpaneel wordt met het script meegeleverd. Het scherm wordt gebruikt voor het plaatsen van een advertentie. Na het aanmaken van een advertentie kan een advertentie worden gewijzigd of verwijderd.

De benodigde informatie voor het script kunt u vinden via het artikel marktplaats script. Op die pagina is er uiteraard ook een link naar het betreffende script aanwezig. Op die website is het mogelijk om het script te downloaden. Het is uiterst eenvoudig om de files op de webserver te plaatsen. Heeft u de files neergezet op de server, dan kan het installatieproces gestart worden. De gegevens die voor uw website relevant zijn, zijn gedurende de installatie in te voeren.

De website bevat meer informatie over het advertentie script. De verschillende mogelijkheden worden beschreven op de site van de ontwikkelaar. Wanneer u geen technisch inzicht heeft, is het vooralsnog vrij gemakkelijk om van het advertentiescript gebruik te maken. Ook als u weinig technisch inzicht heeft, is het script relatief makkelijk in te zetten.

Het is mogelijk om hosting bij het script af te sluiten wanneer u dat wenst. Er wordt een direct bruikbaar SSL certificaat bij het script geleverd. Het toevoegen van een telefoonnummer en een website is per advertentie mogelijk. U kunt ervoor kiezen om tarieven te rekenen voor deze verschillende opties. U kunt diverse betaalproviders gebruiken voor het ontvangen van betalingen.
Free Web Hosting