Wilt u een advertentiesite bouwen?

U kunt een eigen marktplaats beginnen met een PHP script dat daarvoor is bedoeld. Met behulp van een beheerpaneel kunt u advertenties aanmaken en bewerken. Het is heel gemakkelijk om een advertentie aan uw eigen marktplaats toe te voegen. Na het aanmaken van een advertentie kan een advertentie worden gewijzigd of verwijderd.

Het voordeel van het gebruik van een dergelijk script is dat u niet zelf een script hoeft te ontwikkelen. Wilt u meer weten over een kant en klaar script voor het samenstellen van uw eigen marktplaats, dan kunt u Professionele advertentie site maken raadplegen. Er is een kleine kans dat er een geheel nieuw script kan worden ontwikkeld voor dezelfde prijs.

Meer informatie over het advertentiescript kan worden geraadpleegd via de website van de aanbieder. De verschillende functies worden uitvoerig omschreven. Gebruikmaken van het script is voor iemand zonder technisch inzicht vrij gemakkelijk. Wilt u dus op een relatief eenvoudige wijze een extra inkomen opbouwen, dan is dit script daar uitstekend geschikt voor.

U kunt tussen de advertenties door verschillende banners plaatsen. Er zijn betaalde opties die u kunt aanbieden bij het plaatsen van een advertentie. U kunt voor iedere optie een apart bedrag rekenen.
Free Web Hosting