Een mooie startpagina samenstellen

Wanneer u veel goede bronnen omtrent een bepaald onderwerp kent, dan is het maken van een startpagina omtrent dit onderwerp wellicht een goed idee. In feite is een startpagina een linkpagina met daarop ondersteuning voor rubrieken. Met uw startpagina helpt u met het vervullen van een specifieke informatiebehoefte.

Uiteraard is het fijn wanneer u hiervoor wordt beloond. Het is mogelijk om een extra zakcentje te verdienen met uw startpagina. U kunt bepaalde producten en diensten promoten op uw pagina. U kunt affiliate links plaatsen naar producten.

Er zijn dus best wat mogelijkheden met uw startpagina. Vindt u het een boeiend onderwerp? Dan kunt u ook Eigen startpagina eens lezen. Heeft u op meerdere startpagina websites een dochterpagina dan wordt het verkopen van link-pakketten mogelijk. Men koopt dan een aantal links bij u.

Verder bestaat er nog het startpaginascript. U kunt dan zelf een startpagina website online plaatsen. Het mooie is dat u dan zelf de controle heeft over de website. Weet u te zorgen dat uw bezoekers regelmatig een nieuwe startpagina aanmaken, dan kunt u snel een grote startpagina website neerzetten.
Free Web Hosting