Het realiseren van een eigen startpagina website

Aan de hand van de tips in dit artikel is het makkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. Een startpagina script geeft u de optie om een startpagina website te maken. Een startpagina script is niet duur. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Een startpagina website is erg interessant voor linkbuilding. De links worden meestal geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. De pagina Uw nieuwe startpagina website opzetten bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het plaatsen van een database. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u eenvoudig uw startpagina website beheren.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Hierbij mag men tevens een subdomein kiezen. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Een dochterpagina up-to-date maken kan enorm simpel middels het beheerpaneel. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Dat kan met het startpaginascript op verschillende manieren. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op verschillende wijzen betalen. Het aanmaken van banners is een andere optie. Het is behoorlijk eenvoudig om een affiliate banner te plaatsen.
Free Web Hosting